Het is zover, de lancering van de Garmin Fenix 7. Bijna 2 jaar na de lancering van de Fenix 6, komt Garmin nu met een nieuwe release van het meest complete multisport horloge van Garmin. Maar wat zijn de nieuwste features? Lees nu verder!

De Fenix 7-serie multisport GPS-horloges zijn gemaakt om alle 7 dagen van de week te dragen. Met een stoere en strakke uitstraling en gebruikmakend van hoogwaardige materialen als titanium en sapphire glas, is dit horloge een echte eyecatcher die je nooit meer af wilt doen.

Ervaar het gebruiksgemak met de vertrouwde knoppen van het sporthorloge aangevuld met de nieuwe touchscreen-interface. Krijg prestatie-inzichten en -statistieken die je helpen uw inspanning te beheren en uithoudingsvermogen op te bouwen. Optimaliseer herstel en algeheel welzijn door hartslag , ademhaling, stress, slaap en meer te controleren. En maak gebruik van alle connected functies, zoals smartphone meldingen, muziekopslag en Garmin PayTM contactloze betalingen. Ook is het aantal beschikbare Solar-versies uitgebreid. Deze bieden een zonne-oplaadlens die de energie van de zon gebruikt om de levensduur van de batterij te verlengen. Bovendien biedt de Fenix 7X een ingebouwde LED-zaklamp die ervoor zorgt dat je ook in het donker door kunt gaan. Let’s go!

FENIX 7 SERIES. WHAT’S NEW? 

Gebouwd voor prestaties

Vernieuwd, ultralicht atletisch ontwerp heeft een helder 1,2′′, 1,3”of 1,4” display en 42mm, 47mm of 51mm behuizing. Deze watch voldoet aan Amerikaanse militaire normen voor temperatuur-, schok- en waterbestendigheid.

Verbeterde batterijduur

Om je gebruikstijd met de fenix te maximaliseren zonder dat je je hoeft in te houden, is de levensduur van de batterij van alle Fenix 7- horloges aanzienlijk verlengd. Met de optionele Solar edities kun je de levensduur van de batterij in GPS-modus ook verder uitgebreiden met gemiddeld 30% bij regelmatig gebruik.

Hoogwaardige materialen Het POWER SAPPHIRE glas zorgt voor extra duurzaamheden op deze modellen. Geen krasjes meer op jouw horloge! Pas de look van jouw horloge aan met keuze voor roestvrijstalen, titanium of DLC- gecoate klokjes.
Touchscreen & knoppen Naast vertrouwde knopbediening van het sporthorloge, hebben de horloges nu ook een snel reagerende touchscreen.
Ingebouwde zaklamp De Fenix 7x-horloges hebben vanaf nu een nieuwe ingebouwde multi-LED-zaklamp, die je kunt inschakelen tijdens een training in het donker. Dus vanaf nu ben je ook zichtbaar met je horloge tijdens het hardlopen in het donker.  Een leuke nieuwe feature vinden wij!
Multi-band GNSS ondersteuning

Toegang tot meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS, GALILEO). Met de Sapphire Solar edities krijg je superieure nauwkeurigheid met behulp van technologie die voorheen alleen beschikbaar was voor het leger. Krijg toegang tot meerdere frequenties die door navigatiesatellieten worden verzonden voor verbeterde positienauwkeurigheid in gebieden waar GNSS-signalen worden gereflecteerd, zwak of normaal gesproken niet doordringen.

Sync settings

Gebruikers kunnen nu instellingen zoals velden en schermen real time aanpassen vanaf de telefoon (Garmin.Connect) en uiteraard nog steeds via het horloge. Instellingen worden realtime gesynchroniseerd tussen smartphone en watch om de configuratie te vereenvoudigen.

Real-time stamina

Gebruik deze gegevens om uw inspanning bij te houden en te beheren, om beter te begrijpen hoe uw uithoudingsvermogen verandert tijdens activiteiten en om overbelasting aan het begin van uw hardloopsessie of tijdens een activiteit te voorkomen.

HIIT workouts

Dit activiteitenprofiel houdt uw intervaltrainingen met hoge intensiteit bij, waaronder AMRAP, EMOM en Tabata . Stel het aantal ronden, werk-/rustintervallen en meer in.

Visuele raceprognose

Op basis van je hardloopgeschiedenis en algemene conditie geeft deze visuele racevoorspeller een schatting van je beste tempo voor de afstand die je wilt hardlopen. Trendgegevens laten zien hoe je training in de loop van de tijd effect heeft.

Up ahead

Krijg in één oogopslag informatie over geselecteerde POI-controlepunten verderop de route. Bekijk prestatiegegevens, tussentijden en afstand/hoogte, plus een overzicht van belangrijke gecreëerde routepunten die eraan komen.

Multicontinent topo kaarten

Download TopoActive-kaarten van over de hele wereld. Selecteer desgewenst dekking en update gemakkelijk rechtstreeks naar het horloge via Wi-Fi® en de handige Map Manager. De Sapphire Solar Edition (32 GB) is voorgeladen met Topo Europa kaarten. Op de non-sapphire modellen (16 GB) kun je de gewenste kaarten eenvoudig downloaden. Bekijk terreincontouren, hoogtes, toppen, parken, kustlijnen, rivieren, meren en andere geografische kenmerken.

Gen4 hartslagmeting op de post

Optische hartslag-technologie meet de activiteitsintensiteit en hartslagvariabiliteit om je stressniveau te berekenen. Deze metingen worden ook gedaan onder water zonder een hartslagband.


Kun je niet kiezen tussen de modellen? Bel gerust naar 070-7370250 en we helpen je graag verder!