Heb je wat hulp nodig om gericht naar de GO Triathlon Brouwersdam90 of de 1/4 triathlon toe te trainen? Dan is dit iets iets voor jou! Apex Triathlon maakt op basis van jouw ervaring, eisen en wensen een trainingsschema van 16 weken, met eind januari als startpunt.

Geen standaard of generiek schema, maar een schema dat wordt gemaakt op basis van een uitgebreid persoonlijk profiel. In samenwerking met GO Triathlon verzorgt Apex Triathlon de intake, de afstemming en de ondersteuning tijdens de 16 weken richting de race.

Wat zit er allemaal in?

  • Individuele intake;
  • Een trainingsschema van 16 weken dat in blokken van 4 weken naar de GO Triathlon Brouwersdam toewerkt;
  • Een mobiliteit en flexibiliteit programma;
  • Trainingsschema in de vorm van een kalender;
  • Trainingen in hard copy en pdf;
  • Uitleg van het schema en achtergrond.

Apex Triathlon plant daarnaast een aantal momenten in waarop jullie als deelnemers aan dit traject samenkomen. Er zal uitleg gegeven worden over de achtergrond van het schema, de trainingsprincipes, het belang van mobiliteit, stabiliteit en functionele krachttraining. Daarnaast zal er tijdens deze sessie ruim de mogelijkheid zijn voor het stellen van al jullie vragen.

Wat zijn de kosten?

Met de code ‘Brouw90’ krijgen de deelnemers van de GO Triathlon Brouwersdam 15% korting op het standaardtarief. De prijs voor het traject van 16 weken is dan  €45,- (ipv €52,-).

Klik HIER hieronder om je aan te melden, of om nog meer informatie te vinden.