Sportvoeding is essentieel voor een optimale prestatie tijdens je trainingen én wedstrijden.  Maar wat kies je dan? We geven je graag wat tips over de juiste sportdrank tijdens jouw trainingen.

 

Sport jij tussen de 0 – 1 uur? 

Gebruik de 226ERS Hydrazero Drink!

Deze sportdrank kan vooral gebruikt worden tijdens trainingen of wedstrijden als een vorm van hydratatie! Tijdens het sporten is HYDRAZERO een essentiële minerale zoutdrank.

Het verlies van elektrolyten moet worden aangevuld om niet alleen tijdens wedstrijden, maar ook tijdens trainingen om efficiënt te presteren! Met deze sportdrank houd jij je vochtbalans maximaal op pijl.

 

Sport jij tussen de 1-2 uur? 

Gebruik de 226ERS Isotonic Drink!

De 226ERS Isotonic sportdrank is geheel gluten- en lactosevrij! Daarnaast is de sportdrank ook suikervrij, geschikt voor veganisten én notenvrij!

Deze isotonic sportdrank zorgt voor maximale hydratatie en aanvulling van de reserves van mineraalzouten voor een training of wedstrijd. Bevat elektrolyten.

Wat gebruik je bij inspanning tussen de 2 & 4 uur? 

De 226ERS Energy Drink!

Deze sportdrank levert 45 gram aan koolhydraten per 500 ml sportdrank en bevat naast koolhydraten ook een mix van belangrijke vitamines! Deze energy drink is geheel suiker- lactose en glutenvrij. Zeer geschikt voor intense fysieke trainingen of wedstrijden. Deze Energy drink bevat naast koolhydraten ook een mix van belangrijke vitamines, zoals vitamine D, A, B6 en B12.

Dé energy drink, geschikt voor trainingen & wedstrijden langer dan 4 uur? 

226ERS SUB9 Energy Drink!

Deze energy drink is met name geschikt voor trainingen & wedstrijden die meer dan 4 uur duren, zoals ultratrails, triatlons en fietstrainingen. SUB9 Energy voorziet je van de benodigde koolhydraten om de nodige energie te garanderen voor je lange training of wedstrijd, tevens biedt hij ook eiwitten met een snelle assimilatie en BCAA’s. 8.1.1.
Natrium, het mineraal waar ons lichaam het meest van verbruikt tijdens het sporten, is toegevoegd aan SUB9 Energy drink.

Voedingsadvies nodig?

 

Wil je een compleet voedingsplan voor je RaceDay? Onze voedingspartner 226ERS helpt je graag verder. Lees hun voedingsadvies via deze link.