GO Triathlon Brouwersdam

In 2024 organiseren we voor de 5e keer de GO Triathlon Brouwersdam. De Brouwersdam90 geldt, met zijn 79 km fietsen, als de ideale voorbereidingswedstijd op een langere wedstrijd later in het seizoen. Maar, het kan natuurlijk ook gewoon je hoofddoel zijn.

Naast deze afstand is er ook de 1/4 triathlon Brouwersdam, over de vertrouwde afstanden 1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen.

Dit alles in en door een uniek natuurgebied: De Grevelingen.

De datum voor de 5e editie is 4 mei 2024.

Meer informatie GO Triathlon Brouwersdam

GO Triathlon Herkingen

Op 7 september 2024 keren we voor de zesde keer terug in Herkingen voor de GO Triathlon Herkingen. Komende editie staan wederom een 1/8ste en een 1/4e triathlon op het programma in en rondom de prachtige jachthaven van Herkingen. De GO Triathlon Herkingen, met zijn gezellig opgezette finishgebied, is een uitdagende triathlon voor zowel de ervaren als de beginnende triatleet. Zwemmen in de jachthaven, fietsen langs het Grevelingenmeer en hardlopen door de weidse polders van Goeree-Overflakkee; een unieke ervaring! Het aantal startplaatsen voor de GO Triathlon Herkingen is beperkt, dus wacht niet te lang met inschrijven.’

Meer informatie GO Triathlon Herkingen

GO Triathlon Zierikzee

Op 28 september 2024 organiseren we voor de tweede GO Triathlon Zierikzee. Zwemmen in de nieuwe en oude Haven van Zierikzee, fietsen door de polders rondom Zierikzee en lopen door de oude stad.

Dit keer naast de achtste ook een kwart afstand.

De inschrijving hiervoor gaat open op 1 november 2024.

Meer informatie GO Triathlon Zierikzee