FUSION legt de focus op de juiste pasvorm met gebruik van de beste materialen. Dit gecombineerd met de pockets op alle tights, maakt het de ideale broek voor al je trainingen. De pockets op de dijbenen zijn makkelijk en groot genoeg om je telefoon of sportvoeding mee te nemen tijdens het hardlopen. 

Alle FUSION Tights zijn daarnaast gecertificeerd Oeko-tex, dus er zitten geen schadelijke stoffen in de gebruikte materialen en alles wordt in Europa geproduceerd.

FUSION C3 SHORT TIGHT POCKET
Geperfectioneerd voor alle omstandigheden waarin je maximaal comfort wilt. Past in een temperatuurbereik van 10 tot 30 graden, en aangezien ze unisex zijn, is de fit zowel voor vrouwen als voor mannen! DE FUSION C3 Short Tight Pocket is alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse training – Comfortabel, Sportief Compressie, Praktisch en Duurzaam.

FUSION C3 SHORT TIGHTFUSION C3 SHORT TIGHTFUSION C3 SHORT TIGHT

TIP: de Soft Flask van 250ml en 300ml passen goed in de pockets. Ideaal dus!

FUSION HP SHORT TIGHT POCKET
Deze short tight heeft een extra functie, want het kan zonder ondergoed gedragen worden vanwege de dunne fleecelaag aan de binnenzijde. Dit absorbeert en voert vocht op een betere manier af en voorkomt schuurplekken als je loopt zonder ondergoed. Goed inzetbaar tijdens de langere afstanden! Deze HP Short tight is unisex.

FUSION SLi RUN Tight Pocket
Dit is de ultieme wedstrijd tight. Extreem lichtgewicht (86g in medium) en waterafstotend. De stof is geweven van een draad die kan rekken in 4 richtingen. Hierdoor neemt het geen vocht op en is het voor de wedstrijd 86gram en na de wedstrijd 86 gram! De echte compressie die de tight geeft op de bovenbenen zijn bedoeld tegen spierschudden en het afvoeren van afvalstoffen waardoor je langer frisse benen houd. Het temperatuurbereik is 10 tot 30 graden.

FUSION SLI RUN TIGHT

 

FUSION C3 3/4 Tight
Temperatuurbereik van deze tight is iets lager aangezien het gebruik voor de iets koelere dagen of avonden is. Er zitten reflectie strips op zowel de voor- als achterzijde om zichtbaarheid te geven in het verkeer. De C3 3/4 hardlooptight wordt vaak ook gebruikt in (indoor)trainingscentra. Ze zijn unisex en passen in de dagen van 10 tot 25 graden. Er is ook een dames 3/4 trainingtight beschikbaar. Dit model heeft een iets hogere tailleband en is ook uitermate geschikt voor alle indoor workouts.

FUSION C3 3/4 TIGHTFUSION C3 3/4 TIGHT

 

C3 Long Tight, de bést verkochte Tight!
Deze FUSION Tight heeft veel gebruiksmogelijkheden voor zowel binnen in een bijvoorbeeld een fitnessclub of tijdens outdooractiviteiten in een uitgebreid temperatuurbereik van 0 tot 20 graden. Ze zijn ook gemaakt in verschillende lengtes! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze EXTRA LANGE FUSION TIGHT?

FUSION C3 EXTRA LANGE HARDLOOPTIGHT

 

De FUSION C3 Long Tight is de best verkochte hardlooptight in onze collectie.Onze klanten waarderen de perfecte pasvorm en zijn functionaliteit met de bekende zakken op de dijbenen. De tight is gemaakt van het gepatenteerde Comp3 materiaal, waardoor de doorbloeding goed wordt gestimuleerd. Een unieke 2 laagse stof waarvan de binnenste laag is ontworpen om snel zweet en vocht weg van het lichaam te transporteren om vervolgens via de fijn gebreide buitenlaag afgevoerd te worden.

FUSION HOT Long Tight
De FUSION HOT Tight is ideaal voor de koudere dagen met temperaturen rond 0 tot 10 graden. Reflectie op de voor- en achterzijde, aangezien ze ook in een donkerere omgeving worden gebruikt. In deze tight zit in de gehele binnenzijde een heerlijke, zachte fleecelaag verwerkt!

 

FUSION C3 Training Tight Dames
FUSION heeft een dames tight, geschikt voor alle intensieve workouts!
|Fitness|Yoga|Bootcamp|Hardlopen|Mud & SurvivalRuns & nog veel meer!

De tight schijnt niet door bij het uitvoeren van Squats, Deadlifts en andere buigende oefeningen. Door de stevige & brede tailleband, die goed over de heup heen valt blijft de tight perfect op zijn plek zitten!

De bekende handige zijvakken zorgen ervoor dat je gemakkelijk spullen kunt meenemen en opbergen, zonder dat je er last van hebt tijdens je training! De vochtafdrijvende stof zorgt ervoor dat je droog blijft tijdens de training, dit is dezelfde stof waarvan de bekende C3 long tight is gemaakt.

FUSION Training Tight

Kan jij een keuze maken tussen al deze FUSION Tights? Veel sportplezier in jouw favoriete tight!