FUSION HEEFT HET PERFECTE SHIRT VOOR JE!

Hieronder een overzicht:

Fusion C3 T-shirt, Singlets, T-shirts LS en Tops (zowel voor dames als heren)

Geschikt voor alle intensieve work-outs zoals, Fitness, Yoga, Bootcamp, Hardlopen, Mud & SurvivalRuns & nog veel meer! Een echte allrounder!!

Het shirt  is ongelooflijk zacht, uitstekend ademend en een hoog vochtregulerend vermogen zodat het lang droog en comfortabel blijft. Gemêleerde stof verkrijgbaar in diverse kleuren.

De pasvorm is “Loose fit” dus gegarandeerd een uitstekende bewegingsvrijheid.

Fusion C3+ T-shirt, Singlets, T-shirts LS (zowel voor dames als heren)

Dit T-shirt/singlet is ideaal voor het hardlopen, is “Slim fit” dus tijdens je run is het niet aan het wapperen. Het shirt/singlet heeft mesh panelen onder de oksels en een mesh rug voor een optimale afvoer van zweet. Het shirt is gemaakt van het eigen gepatenteerde PRF stof. Het PRF stof is een lichte dubbelzijdige stof met een uniek transpiratie afvoersysteem om zweet snel van het lichaam op te nemen en af te voeren. En is in diverse kleuren te verkrijgen.

Dus ben jij die “Die hard” hardloper en is elke gram te veel aan je lichaam is dit jouw ideale shirt of singlet.

Fusion SLi T-Shirt

Het Fusion SLi T-Shirt is het beste wat Fusion te bieden heeft. Een zeer technisch t-shirt met atletische pasvorm. De witte uitvoering heeft als unieke eigenschap een SPF/UV rating van +250 tegen UV straling. En heeft mesh panelen onder de oksels. Dit shirt zijn daarom zeer voor hardlopen en alle activiteiten waarbij de zon de huid belast.

Het materiaal heeft dezelfde unieke eigenschappen als het succesvolle Hot Condition Cycle Jersey en SLi Speed Suit voor triathlon. De zwarte uitvoering is gemaakt van het Super lichte, extreem stretchende SLi stof, geproduceerd in Italië.

Door de geweven stof is het dunner dan normaal en super elastisch. De zachte stof zit als een 2e huid op het lichaam. Daardoor heeft het een zeer hoog comfort tijdens de inspanning. De stof neemt snel vocht op en door het hoog ademende ontwerp is de vochtregulatie zeer optimaal en sneldrogend. Het Sli T-Shirt is vooral ontworpen voor de competitie maar ook zeker voor de (extreme-) duurtrainingen.
Ook deze stof vind je terug in oa het SLi Speed Suit en dan het paneel rond de buik zone, waardoor je zeer weinig druk in deze zone ervaart.

Fusion C3 Merino T-Shirt, C3 Merino Long Sleeve (zowel voor dames als heren)

Het C3 Merino T-shirt is een comfortabel en veelzijdig shirt gemaakt van 100% Merino wol van de beste kwaliteit. Ideaal te gebruiken als basis laag bij wisselende weersomstandigheden. Door de ideale temperatuur regulering van de wol is het shirt het hele jaar door te gebruiken.

Trainingen, wedstrijden, dagelijks leven en alle outdoor activiteiten dit shirt is er gemaakt voor en zal je veel comfort bieden zowel bij warme als koude omstandigheden. Ook is het shirt zeer geschikt als ondershirt. De pasvorm is “Slim fit”.

Fusion C3 Sweatshirt
 (zowel voor dames als heren)
Het Fusion C3 Sweatshirt met de stoere looks van Fusion. Een comfortabel shirt met lange mouwen, geschikt voor elke training.

Gemaakt van zeer elastisch en zeer zacht materiaal. Een unieke 2-laagse stof waarvan de binnenste laag is ontworpen om snel zweet te transporteren om vervolgens via de fijn gebreide buiten laag af te voeren. Het shirt is “Slim-fit” en wordt alom geprezen door een breed scala aan sporters, Survival runners gebruiken het ook veel als ondershirt door de snel drogende werking. Is bij wat frisser en regenachtig weer ook ideaal te combineren met een S1 of S2 Run vest.

De pasvorm is “Slim fit”.

Fusion | C3 Zip Neck (zowel voor dames als heren)

Het Fusion C3 Zip Neck Shirt voor heren wordt gemaakt van ons unieke Comp3 technische textiel.
Een unieke 2-laagse stof waarvan de binnenste laag is ontworpen om snel zweet weg van het lichaam te transporteren om vervolgens via de fijn gebreide buitenlaag af te voeren. De Comp3 light versie is vergeleken met het standaard Comp3 materiaal zachter en lichter.
Het shirt heeft een 2-laagse kraag voor een goede bescherming tegen wind en kou. En een rits voor eventueel wat verkoeling te verkrijgen. Dit shirt is ideaal voor herfst en winter en bij wat frisser en regenachtig weer ook ideaal te combineren met een S1 of S2 Run vest.

De pasvorm is “Slim fit”.