Zeer zonnige (heldere) omstandigheden:

Mirrored | Titanium Mirrored Lens

Silver Mirrored en Titanium Mirrored lenzen bieden maximale lichtfiltering. Daarnaast bieden deze lenzen zowel bescherming tegen de zon als tegen verblinding om je het beste zicht te geven op zeer zonnige dagen. Deze lenzen helpen ook bij het elimineren van reflecterende schittering op het wateroppervlak op bewolkte dagen en ze bieden uitstekende bescherming tegen schadelijke UV- en infraroodstralen.

Omgeving: Outdoor zwemmen bij zeer zonnige omstandigheden.

Deels zonnige omstandigheden:

Dark Lens

Perfecte allround lenskeuze voor alledaagse deels zonnige lichtomstandigheden. Deze lenzen verminderen de lichttransmissie en schittering op de ogen aanzienlijk, terwijl het natuurlijke contrast behouden blijft voor een helder zicht tijdens deels zonnige dagen.

Omgeving: Outdoor zwemmen bij deels zonnige omstandigheden.

Deels zonnige omstandigheden met bewolking:

Polarized Lens

Gepolariseerde lenzen elimineren de reflecterende schittering van de zon waardoor je ogen minder worden belast. Deze lenzen zorgen voor optimale helderheid door objecten helderder en scherper te laten lijken.

Omgeving: Outdoor zwemmen bij deels helder licht en veranderende stand van de zon.

Bewolkte omstandigheden en indoor:

Clear | Getinte Lens

Een goede alledaagse lenskeuze omdat deze lenzen schitteringen tijdens bewolkte en mistige dagen verminderen. Daarnaast zijn ze een perfecte optie voor gebruik tijdens indoorzwemmen met kunstlicht.

Omgeving: Indoorzwemmen en outdoor zwemmen onder bewolkte omstandigheden